Beveiliging

Cyberveiligheid

Cyberveiligheid is een belangrijk thema voor iedere organisatie. Snel opeenvolgende technologische ontwikkelingen, industriële systemen (Industrial Control Systems) die altijd verbonden zijn met het internet maken organisaties kwetsbaar. Naast de directe gevolgen van een cyberincident, zoals financiële schade en stilgevallen productie, heeft een cyberincident veelal ook indirecte gevolgen, waaronder mogelijk beschadigde reputatie en klantrelaties.

Apparaat Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat uw apparaten top beveiligd en AVG proof zijn. Dit doen wij op verschillende manieren. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat wanneer het apparaat gestolen wordt, het bedrijf zeker kan zijn en aantoonbaar is dat de data beveiligd is en niet kan uitlekken. Daarnaast worden bedrijfsgegevens door ons beschermd door middel van two-factor authenticatie, ook wel 2FA of MFA genoemd. Dit werkt bijvoorbeeld door gebruik te maken van een extra beveiligingsmaatregel via uw mobiele telefoon. Wanneer een gebruiker wilt inloggen dient naast het wachtwoord, ook bevestiging gegeven te worden via de mobiele telefoon. Dit zorgt voor extra beveiliging tegen gevaren van buitenaf. Ook worden de apparaten door ons beveiligd door middel van een antivirusprogramma.

Beveiliging Gegevens

Ook in het kader van privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is cybersecurity belangrijk. De maatschappij, maar ook uw klanten, leveranciers en eigen personeel vertrouwen erop dat u (hun) persoonsgegevens zorgvuldig beheert. Adequate beveiliging van gegevens, zowel fysiek als digitaal, is een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsplicht. Goede cybersecurity kan u hierbij helpen en draagt bij aan uw compliance met de AVG.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.