Vaste en mobiele telefonie geïntegreerd en zonder zorgen

FirmTel en Gears for Work hebben onlangs een partnership gesloten. Hiermee heeft Gears for Work de “FirmTel Solution Partner” status gekregen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Deze partnership stelt ons instaat om de revolutie in zakelijke telefonie aan te bieden.

In Nederland vindt er een langzame verschuiving plaats waarbij de vaste werkplek ingeruild wordt voor een mobiele werkplek. Zo’n verschuiving kan natuurlijk alleen succesvol plaatsvinden wanneer ook de telefonische bereikbaarheid daarin meegenomen kan worden. Wanneer de Nederlandse beroepsbevolking in staat zou worden gesteld om ook mobiel te werken dan levert dat ook grote economische voordelen op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reiskosten en kantoorruimte en dat zijn maar twee voorbeelden.

Gears for Work levert hiermee online telefonie zoals het hoort. Eén telefoniesysteem voor receptie, binnendienst en buitendienst. Waarbij vast en mobiel geïntegreerd zijn. Geen ingewikkelde telefonie installaties. Gewoon een internetkabel in het toestel en u kunt bellen. Daarbij is uw mobiele telefoon een extensie op de telefooncentrale. U kunt o.a. doorschakelen, beschikbaarheid zien, meerdere nummers op één SIM kaart en meerdere telefoons koppelen aan één nummer. Daardoor kunt u een scheiding aanbrengen tussen werk en privé en/of al uw medewerkers over één nummer uit laten bellen. Ongeacht of het gesprek vanaf een vaste of een mobiele telefoon gemaakt wordt.

 

Voorbeeld Call Group

Hier boven een simpel voorbeeld van de mogelijkheden. Dit is natuurlijk helemaal aan te passen op uw situatie.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Afrekenen per seconde in plaats van per minuut
  • Locatie-onafhankelijk
  • Geen onderscheid tussen vast en mobiel
  • Alleen een toestel nodig
  • Betrouwbare oplossing
  • Over het mobiele kwaliteitsnetwerk van Vodafone
  • Te integreren met bedrijfstoepassingen

Meer informatie of direct een afspraak plannen

Laat hieronder uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op:

[mauticform id=”3″]

Wytze Aalbers
Gepassioneerd help ik bedrijven en instellingen met ICT bedrijfsdoelstellingen te behalen. Door de beheerder van de ICT portefeuille bij te staan met een moderne visie en strategie creëer ik overzicht. Bij veranderingen of verbetering op gebied van ICT en organisatie adviseer en coördineer ik om tot het gewenste resultaat te komen.