Alles voor uw website onder één dak

Weer twee pagina’s op de website afgemaakt. Al vanaf het begin kunnen we domeinnamen, webhosting, e-mail, websites en allerlei apps voor onze klanten regelen. Alleen hadden we deze pagina’s nog niet op onze website staan. Met deze web producten/diensten komen we steeds dichter bij het totaal pakket dat we aan willen bieden.

U controleert nu eenvoudig of uw domeinnaam nog beschikbaar is om te registreren of, als u al eigenaar bent van uw domein naam, om deze te verhuizen.

Hier kunt u domeinnamen controleren

Daarnaast hebben we ook geprobeerd om overzichtelijk deze producten/diensten weer te geven. Omdat elke situatie een andere aanpak vereist is het verstandig om contact op te nemen om de wensen en eisen door te spreken.

Zie hier een overzicht van webdiensten

Wytze Aalbers
Gepassioneerd help ik bedrijven en instellingen met ICT bedrijfsdoelstellingen te behalen. Door de beheerder van de ICT portefeuille bij te staan met een moderne visie en strategie creëer ik overzicht. Bij veranderingen of verbetering op gebied van ICT en organisatie adviseer en coördineer ik om tot het gewenste resultaat te komen.