plastic panel of data machine in server room

Backup Microsoft 365

Het back-uppen van Microsoft 365 is van groot belang om uw bedrijfsgegevens veilig te stellen. Hoewel Microsoft standaard back-ups aanbiedt voor zijn Microsoft 365-platform, zijn deze beperkt en bieden ze geen garantie voor de veiligheid van uw gegevens. Daarom is het belangrijk om een externe back-up te configureren.

Een van de populaire oplossingen voor het back-uppen van Microsoft 365 is Avepoint, aangeboden door Gears for Work. Met Avepoint kunt u alle Microsoft 365-gegevens, inclusief Teams en Overdrive-gegevens, veiligstellen. De professionals van Gears for Work kunnen de implementatie en het beheer van deze oplossing voor u uitvoeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gegevens.

Het is belangrijk om te realiseren dat er altijd een risico bestaat dat uw gegevens verloren gaan door bijvoorbeeld een hackeraanval, technisch defect of menselijke fout. Door een externe back-up te configureren met Avepoint, kunt u zich verzekeren van de beschikbaarheid van uw gegevens in geval van een noodsituatie.

Als u wilt profiteren van de voordelen van Avepoint en professioneel beheer van uw externe back-up, neem dan contact op met Gears for Work. Wij helpen u graag verder met het veiligstellen van uw belangrijke bedrijfsgegevens.

Gears for Work