Voordeel met Managed Services

Als je op zoek bent naar een betrouwbare ICT dienstverlener, dan heeft Gears for Work een belangrijke boodschap voor je: de overstap naar managed services kan een aanzienlijk verschil maken voor de kosten, verantwoordelijkheid, gemak en beschikbaarheid van je ICT-omgeving.

Misschien ben je gewend aan het “break/fix” model, waarbij er alleen wordt gehandeld als er iets kapot gaat. Dit kan echter leiden tot hoge kosten, zoals bijvoorbeeld een tarief van 95 euro per uur voor reparaties. Gears for Work biedt een beter alternatief: door proactief problemen op te sporen en op te lossen voordat ze zich voordoen, kunnen we downtime minimaliseren. Dit betekent dat je minder kosten hebt en meer gemak hebt. Bovendien is een gemiddelde moderne werkplek via onze managed services nog geen 100 euro per maand.

Maar hoe kunnen we zo’n moderne werkplek voor zo’n prijs aanbieden? Wij bij Gears for Work geloven dat preventie beter is dan genezing. Door proactief te werken en onze technische expertise te gebruiken, kunnen we problemen opsporen en oplossen voordat ze zich voordoen. Dit helpt ons om de kosten laag te houden en de beschikbaarheid te verhogen, zonder dat we concessies moeten doen aan de kwaliteit van onze werkplekken.

Al met al, als je serieus bent over het verminderen van kosten, verantwoordelijkheid, downtime en het verhogen van de beschikbaarheid van je ICT-omgeving, dan is managed services van Gears for Work een uitstekende keuze voor jou. In plaats van te betalen voor elke reparatie een uurtarief van 95 euro, kies je voor een gemiddelde moderne werkplek via onze managed services voor nog geen 100 euro per maand. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Gears for Work