Consultancy & Advies

Consultancy & Advies

U kunt een ICT consultant inhuren om u te ondersteunen bij het gebruik van IT voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde IT uitdagingen. IT projecten kunnen variëren van strategische projecten (zoals het ontwikkelen van een nieuwe IT strategie of cyberveiligheid aanpak), tactische projecten (zoals de implementatie van een software of de selectie van een IT systeem), tot operationele projecten (zoals de ontwikkeling van een applicaties).

IT Strategie

Voorbeelden van projecten zijn het definiëren van een IT strategie, het opstellen van een business case voor een nieuw systeem of het ontwerpen van een visie op cyberveiligheid – projecten die de basis vormen voor verder IT werk.

ICT Architect

Een ICT architect kijkt naar de ICT processen en systemen, en definieert de technologische blauwdruk waarop de bedrijfsprocessen lopen. ICT architectuur projecten gaan vooraf aan inspanningen ten aanzien van ICT implementaties of systeemintegraties

Software Management

Bij software management houdt de consultant zich bezig met het managen en optimaliseren van de aankoop, inzet, onderhoud, gebruik en verwijdering van software applicaties binnen een organisatie.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.