Het Verschil Tussen De Moderne En Online Werkplek

Werkplekken

De digitale werkplekken die Gears for Work aanbiedt zijn verschillend van elkaar. Welke past het beste bij uw bedrijf? In dit thema worden de verschillende werkplekken die Gears for Work aanbiedt met elkaar vergeleken.

Moderne Werkplek

Bij de Gears for Work Moderne werkplek werken jij en je collega’s direct vanaf je laptop, pc, tablet of mobiele telefoon. Er hoeft niet in ingelogd te loggen op een "serveromgeving" en er wordt dus direct op het apparaat gewerkt.

Online Werkplek

Uw vertrouwde en complete Online Werkplek gebaseerd op de laatste Windows 10 versie, dat is de Online Werkplek van Gears for Work. Wij hosten en beheren uw werkplekken vanuit de streng beveiligde datacenters van Microsoft, zodat u altijd en overal bij uw bestanden en programma’s kunt, op verschillende apparaten.

Voordelen van Teams

Veilig werken met de digitale werkplekken van Gears For Work? Dat kan! Met onze werkplekken zorgen wij ervoor dat uw gegevens en bestanden goed beveiligd zijn. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo worden de apparaten door ons beveiligd door middel van een antivirusprogramma. Daarnaast worden bedrijfsgegevens door ons beschermd door middel van two-factor authenticatie, ook wel 2FA of MFA. Dit is bedoeld om bedrijfsdata te beschermen voor gevaren van buitenaf.

Wat is het verschil tussen de moderne en online werkplek?

Bij een Moderne Werkplek wordt er direct op de laptop of PC gewerkt. Bij een Online Werkplek kan vanaf iedere apparaat ingelogd worden op een Online Bureaublad.

Voordelen van de moderne werkplek zijn het direct werken op de eigen laptop/pc. Dit betekent dat u als gebruiker minder afhankelijk bent van IT. Indien de organisatie het toestaat, kunnen u en uw collega's ook zelf applicaties zoals bijvoorbeeld Spotify installeren. Grafische applicaties werken vaak ook beter op een lokale PC/laptop.

Voordelen van een Online Werkplek zijn juist weer dat er geen afhankelijkheid bestaat van één apparaat, omdat er immers direct vanaf ieder apparaat kan worden ingelogd op de Online Werkomgeving. Op elk apparaat is immers exact dezelfde omgeving beschikbaar.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.