Detachering

Detachering

Heeft u behoefte aan extra (tijdelijke) ondersteuning het gebied van ICT? Dan bent u bij Gears for Work aan het juiste adres. Wij zorgen voor ICT professionals die klaar staan voor uw bedrijf. Wij koppelen u aan ervaren en flexibel inzetbare professionals die direct voor u aan de slag kunnen gaan.

Detachering

Onze medewerkers hebben kennis van de maakindustrie en branche. Hierdoor begrijpen zij waar u behoefte aan heeft. Zij kunnen uw ICT-afdeling op verschillende manieren ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan werkplekondersteuning, servicedesk, systeembeheer, applicatiebeheer en netwerkbeheer. Daarnaast zullen onze ICT professionals er alles aan doen om de ICT van uw bedrijf zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen door het uitvoeren van projecten of door het aanpassen van de huidige ICT structuur.

Bij het selecteren van geschikt ICT personeel kijken wij naar uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Wij verdiepen ons in uw organisatie. Hierdoor weten wij dé geschikte kandidaat te selecteren die niet alleen technische vaardigheden heeft maar ook binnen uw bedrijf past.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.