Digitale Kwaliteitsmeting Op De Werkvloer

Digitale Kwaliteitsmeting Op De Werkvloer

Een digitale kwaliteitsmeting zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van uw producten of diensten aan de opgestelde eisen voldoet. Dit gaat volledig digitaal en er komt dus geen papierwerk of handmatige invoering bij kijken.

Een Digitaal Kwaliteitssysteem

Dor het digitaliseren van uw kwaliteitssystemen zal dit u helpen om op een efficiënte manier uw kwaliteitssystemen te borgen. Het opzetten, onderhouden en controleren van uw kwaliteitsproces is vaak erg tijdrovend. Door uw kwaliteitsproces te digitaliseren bespaart u veel tijd. Daarnaast verkleint u de kans op fouten die gemaakt worden door het handmatig invullen van de gegevens. Door uw kwaliteitsproces te digitaliseren voorkomt u dat u achteraf er pas achter komt dat u een structureel probleem heeft.

Volledig Digitaal

Gears for Work is ertoe in staat om volledig op uw bedrijf gerichte applicaties te maken. Binnen uw bedrijf is de kans groot dat u gebruik maakt van verschillende systemen, zoals bijvoorbeeld ERP en MES. In het ERP-systeem staan onder andere de kwaliteitsmeetpunten, artikelen, afbeeldingen en orders. Daarnaast vertelt het MES-systeem welke producten in productie zijn en op welke machine. Gears for Work kan deze systemen koppelen en probleemloos met elkaar laten communiceren. Dit doen wij door de informatie en gegevens uit verschillende systemen te bundelen binnen één applicatie.

Door de informatie uit verschillende systemen te bundelen in de door ons gemaakte applicatie worden uw productiemedewerkers geattendeerd op controlemomenten. Daarnaast wordt het geëscaleerd op het moment dat kwaliteitsproblemen gedetecteerd worden. De resultaten en andere informatie worden weer terug gestuurd naar het ERP-systeem. De gegevens zijn vrijwel realtime door de kwaliteitsmanagers in te zien. Hierdoor is uw systeem volledig digitaal.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.