Integratie

Integratie

Voor zowel bedrijfsmatige als technische ICT integraties bent u bij Gears for Work aan het juist adres.

Bedrijfsmatige Integratie

Uw organisatie maakt gebruik van meerdere ICT-systemen. Logisch, want het ene softwarepakket focust zich op specifieke functionaliteit die uw organisatie nodig heeft terwijl het andere softwarepakket een ander deel van uw behoefte invult.

Zo is het gebruikelijk dat er meer dan een softwarepakket gebruikt wordt in uw onderneming. Hiermee ontstaat er een nieuwe uitdaging voor uw onderneming want hoewel die softwarepakketten doen wat ze moeten doen. Ze communiceren niet altijd standaard met elkaar. Terwijl informatie wel tussen de softwarepakketten die uw organisatie gebruikt gedeeld moeten worden. Handmatig deze informatie in meerdere systemen bijhouden is niet efficiënt. Gears for Work helpt hierbij.

Softwarepakketten Laten Commmuniceren

Ook zijn uw bedrijfsmatige processen vaak systeem overschrijdend. Het proces start in het ene softwarepakket en moet vervolgens verder gaan in het andere softwarepakket. Als softwarepakketten niet met elkaar kunnen communiceren stagneert het proces en is handmatige interventie noodzakelijk.

Vaak hebben softwarepakketten een API of maken gebruik van een database. Gears for Work kan in veel gevallen een koppeling maken tussen verschillende softwarepakketten als die standaard niet beschikbaar zijn. Hiermee kan uw organisatie voorsprong behalen.

Technische Integratie

Naast bedrijfsmatige integraties zijn er ook technische integraties die uw organisatie een voorsprong kunnen geven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan meerdere softwarepakketten waar uw mensen voor elk softwarepakket een andere gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Dit geeft vaak bij het in dienst treden vertraging, want in elk softwarepakket moet een nieuwe gebruiker worden aangemaakt. Ook bij het uitdienst gaan kan dit voor ongewenste situaties zorgen. Er wordt bijvoorbeeld vergeten om in een softwarepakket de medewerker uit te schakelen. Ook voor technische ICT-integraties bent u bij Gears for Work aan het juiste adres.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.