Netwerk- en Systeembeheer

Netwerk- en Systeemebeheer

Heeft u extra capaciteit of kennis nodig op het gebied van ict-beheer? Gears for Work helpt u snel aan een ict-systeembeheerder. Of het nu gaat om servers, netwerken, werkplekken, applicaties, Office 365, VOIP of infrastructuur: onze systeembeheerders staan voor u klaar. Zij ondersteunen u met ruime ervaring in de nieuwste technologieën.

Netwerkbeheer

Het netwerkbeheer van Gears for Work bestaat uit het beheer en de beveiliging van uw computernetwerk. Dit bestaat uit de infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparaten en kabels. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor technische verbinden, zo lossen wij problemen en storingen op. Ook helpen wij onze gebruikers van uw netwerk.

Onze Systeembeheerders

Extra capaciteit gewenst op het gebied van systeembeheer? Op zoek naar iemand voor het beheer van servers, werkplekken, VOIP of infrastructuur? Onze gecertificeerde systeembeheerders staan voor u klaar.

Onze systeembeheerders hebben de nodige ervaring, een solide basiskennis en een proactieve instelling. Zij onderhouden de ICT omgeving en bekijken hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Ook zorgen onze systeembeheerders voor de implementatie van software en hardware in de onderneming. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de nieuwste technieken zoals Microsoft Server 2016/2019, Microsoft 365, Teams, Sharepoint en Exchange.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.