Ondersteuning

Ondersteuning komt in vele vormen. Misschien wilt u gewoon een second opinion of bent u opzoek naar een extra paar handen om samen ICT projecten te realiseren. Wat u ook nodig heeft, neem contact met ons op. Leg uw vraag voor en wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die voor u het beste werkt. Door een groot netwerk waar Gears for Work over beschikt kunnen wij u ook verder helpen wanneer wij niet het geen kunnen bieden wat u nodig heeft. Door de kwaliteit die wij neer willen zetten, bent u dus ook verzekerd van een netwerk die hetzelfde handelt zoals Gears for Work ook doet.

Advies

U wilt een verandering in uw ICT landschap doorvoeren of een nieuwe ontwikkeling inzetten voor uw onderneming. Dan zijn er waarschijnlijk veel producten, diensten en of oplossingen waar u uit kunt kiezen. In dat geval is het fijn als er een partij is die u adviseert en de keuzes in begrijpbare taal aan u voorlegt. Zo kunt u dus bij ons terecht voor al uw ICT infrastructuur vraagstukken en kunnen wij u naast het geven van advies ook ondersteunen bij het ontwerp en de implementatie van uw ICT project.

Second opinion

Nog niet tevreden over wat er is aangeboden door een ander bedrijf of wilt u kijken wat wij u kunnen bieden, maar daarbij ook een objectief en eerlijk oordeel? Gears for Work kan in dit geval een uitkomst bieden. Wij kijken met u mee. Wij luisteren naar uw wensen. Wij kijken of dat overeenkomt met wat u op papier heeft staan en samen kijken wij naar of het de juiste oplossing biedt. Een second opinion kan in een wereld wat snel verandert een overzicht geven, voor op dat moment maar ook voor in de toekomst.

Extra handen

Het komt voor dat er te korten zijn aan mensen door omstandigheden waardoor het niet lukt om een deadline te behalen. Maar het kan ook zomaar zo zijn dat u extra handen nodig heeft omdat het qua bezetting weer recht te trekken. Vergeet niet het project wat lekker loopt maar groter wordt dan dat het al is waardoor een extra paar handen voor nodig zijn om u hiermee verder te helpen en lekker op koers te blijven. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de vele momenten waarbij extra handen nodig zijn. Leg het voor aan Gears for Work en samen gaan wij kijken hoe wij u kunnen helpen.

Projectleider

Vertrouwen is nodig wanneer het om een projectleider gaat. U moet iemand hebben die weet waar hij voor staat en u van alle stappen op de hoogte houdt. Duidelijke communiceert, maar ook duidelijk is in de gang van zaken naar het uitvoerend personeel. Leiding kan geven en het overzicht behoudt wanneer er een probleem zich voor doet. Wij kunnen in dit geval u verder helpen.

Sparringpartner

Als ondernemer of manager wilt u soms even afstand nemen van de dagelijkse hectiek om dan van een afstandje eens te kijken naar de gang van zaken in uw organisatie. U heeft misschien in de wandelgangen wat knelpunten geïdentificeerd, maar waar komen die knelpunten vandaan. Daarnaast komen er dagelijks allemaal nieuwe ontwikkelingen op u af, maar moet u daar gewoon in mee gaan of levert het voor u iets op. In deze gevallen kan het prettig zijn om in een ongedwongen sfeer eens van gedachten te wisselen. Over bijvoorbeeld onderwerpen zoals mobiliteit, veiligheid en vele andere onderwerpen.

Contact

Laat ons hieronder weten hoe we u kunnen ondersteunen: