Over ons

Wat is Gears for Work?

Gears for Work is een full service dienstverlener. Wij implementeren, beheren de informatievoorziening voor onze klanten en regelen alles daaromheen. Bedrijven wordt steeds vaker geconfronteerd met complexe informatievoorziening. Het is onze taak dit begrijpelijk te maken. Gears for Work onderscheidt zich door in heldere taal te adviseren en we leveren de diensten en producten die daarbij horen.

Gears for Work helpt u grip te krijgen en houden op uw informatievoorziening. Dit doen wij door u te adviseren en wij leiden uw projecten in goede banen. Daarnaast implementeren en onderhouden wij uw hard-, en software. Natuurlijk helpen wij u waar mogelijk.

Waarom Gears for Work?

Gears For Work is een professionele dienstverlener. Dit betekent dat wij niet alleen verstand hebben van ICT, maar ook van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Daarnaast werkt Gears For Work direct samen met onder andere leveranciers en professionals. Hierdoor kan de informatievoorziening van uw bedrijf optimaal functioneren.

Naast de oplossingen en diensten die wij leveren verbinden wij meerdere partijen met elkaar, zodat u zorgeloos kunt werken en zeker weet dat alles werkt. De ene partij levert ERP, de andere partij levert CAD. Wij zorgen ervoor dat deze probleemloos met elkaar samen werken. Zonder zorgen.

Ontmoet onze directeur

Wytze Aalbers
Hallo, ik ben Wytze Aalbers

... en ik ben eigenaar en directeur van Gears for Work B.V.. Nadat ik jaren als ICT-Manger, Projectmanager en Consultant actief ben geweest in de industrie heb ik Gears for Work opgericht.

Wat ooit begon als een eenmanszaak is al snel uitgegroeid naar een serieuze ICT-partner met een landelijke dekking. Met een leuk team helpen we onze klanten dagelijks met hun digitale reis door het ICT landschap en we doen dat met een persoonlijke touch.

Met passie voor ICT ben ik betrokken bij de uitdagingen van onze klanten en mijn team. Dat maakt dat ik steeds bezig ben met de laatste technieken en innovaties. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de uitdagingen van onze klanten en ben ik sparringpartner voor mijn team.

ICT is niet een "one-man job", samen maken we het verschil!

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.