CodeTwo Email Signatures for Office 365

Met CodeTwo maak en beheer je op één centrale plek alle e-mailhandtekeningen en disclaimers van de gebruikers in jouw Office 365 tenant. De oplossing is eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in gebruik. Zo kan iedereen met de ingebouwde WYSIWYG editor een professionele HTML e-mailhandtekening maken.

CodeTwo werkt met alle email clients en apparaten. Het maakt niet uit of je emails via Outlook, Apple Mail, Thunderbird of Outlook in de browser verzendt. CodeTwo voegt namelijk pas de e-mailhandtekening toe nadat de e-mail is verzonden en deze door de cloud reist. De email clients zijn dus niet betrokken bij dit proces.

Neem contact op
CodeTwo Email Signatures for Office 365
Waarom kiezen voor CodeTwo?

Waarom kiezen voor CodeTwo?

CodeTwo biedt één centrale plek om e-mailhandtekeningen te maken en beheren voor alle werknemers binnen een organisatie. CodeTwo voegt aan alle e-mails een handtekening toe, ongeacht vanuit welke email client of vanaf welk apparaat de e-mail verzonden wordt. Met CodeTwo personaliseer je een e-mailhandtekening niet alleen met een logo en social media iconen, maar ook met een gebruikersfoto en persoonlijke contactinformatie die automatisch via Azure wordt opgehaald per gebruiker. Hieronder delen we alle belangrijkste functionaliteiten van CodeTwo. Mocht je een vraag hebben of meer informatie wensen, neem dan contact met ons op!

CodeTwo functionaliteiten:

Beheer e-mailhandtekeningen op een centrale plek

Beheer e-mailhandtekeningen op een centrale plek

Na de set up van CodeTwo worden e-mailhandtekeningen en disclaimers automatisch toegevoegd aan de e-mails op basis van de instellingen die je kiest. De e-mailhandtekeningen worden in de cloud opgeslagen en bewerkt. Je hebt de apparaten van je klanten dus niet nodig om handtekeningen en disclaimers te beheren of te bewerken.

Alle email clients en mobiele apparaten worden ondersteund

Alle email clients en mobiele apparaten worden ondersteund

CodeTwo ondersteunt alle email clients en apparaten, omdat de oplossing pas een handtekening toevoegt wanneer de e-mails door de cloud reizen. Het maakt dus niet uit vanaf welk apparaat je een e-mail verstuurt.

Voeg logo’s, banners en social media iconen toe

Voeg logo’s, banners en social media iconen toe

Logo’s, afbeeldingen, banners, social media iconen en andere grafische elementen worden volledig ondersteund door CodeTwo. Zo maak je gemakkelijk een persoonlijke handtekening die past bij de bedrijfshuisstijl. Het toevoegen van beelden en grafische elementen biedt tevens nieuwe marketing en lead mogelijkheden.

Voeg gebruikersfoto toe

Met CodeTwo kun je Office 365 gebruikersfoto toevoegen aan de e-mailhandtekening.

Azure AD support

Azure AD support

Personaliseer een e-mailhandtekening per gebruiker met dynamische velden. Nadat een gebruiker een e-mail verstuurt, haalt CodeTwo de gebruikersdata uit Azure AD en voegt het toe aan de velden in de handtekening.

E-mailhandtekening in beantwoorde en doorgestuurde e-mails

E-mailhandtekening in beantwoorde en doorgestuurde e-mails

CodeTwo herkent de eerste en daaropvolgende e-mails in een e-mailconversatie en plaatst de e-mailhandtekening direct onder het laatste bericht, in plaats van helemaal onder aan de conversatie. Je kunt zelf instellen hoe je de e-mailhandtekening wilt gebruiken in een conversatie. Bijvoorbeeld onder elke e-mail, alleen onder de eerste e-mail of alleen onder het laatst gestuurde bericht in de conversatie.

Voeg grafische elementen toe

Voeg grafische elementen toe

Door grafische elementen te gebruiken in je e-mailhandtekening ziet een ontvanger direct de complete e-mailhandtekening, zonder daarvoor eerst op ‘download afbeeldingen’ te moeten klikken.

One-click CSAT enquêtes

One-click CSAT enquêtes

Voeg gepersonaliseerde one-click enquetes toe aan e-mails, om te meten en analyseren of klanten tevreden zijn met de service of support van de werknemer.

E-mail marketing & statistieken

E-mail marketing & statistieken

Gebruik e-mail footer voor marketingcampagnes
Gebruik de footer van e-mails voor marketingcampagnes en track de resultaten van de campagne door middel van URL tagging in bijvoorbeeld Google Analytics.

Automatiseer email marketingcampagnes
Plan e-mail marketingcampagnes vooruit met de CodeTwo ‘Scheduler’. De campagnes starten en stoppen automatisch op de tijdstippen die zijn ingesteld.

Handtekening zichtbaar bij opstellen van e-mail & in verzonden items

Handtekening zichtbaar bij opstellen van e-mail & in verzonden items

CodeTwo is de eerste in de wereld die het mogelijk maakt de e-mailhandtekening te zien bij het opstellen van een e-mail. Deze optie is beschikbaar bij Outlook, Outlook for Mac en Outlook in de browser.

Het is tevens mogelijk om de e-mailhandtekening te tonen bij e-mails in de map verzonden items. Met deze functie kunnen gebruikers aantonen dat ze de wettelijke voorschriften naleven.

Eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in gebruik

Eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in gebruik

Snelle implementatie met automatische wizards
Alle aspecten, inclusief de configuratie van Exchange Online connectors, worden begeleid door automatische wizards. Het enige wat jij of je klanten moeten doen is het proces autoriseren met de Office 365 global admin credentials en de beheerconsole van de oplossing uitvoeren – geen installatie vereist!

Ingebouwde HTML-editor
Een van de beste features van deze oplossing is de ingebouwde WYSIWYG editor, waarmee iedereen een professionele HTML e-mailhandtekening mee kan maken. Of je nu een HTML-expert bent of niet.

Bepaal beheerrechten per gebruiker of team

Bepaal beheerrechten per gebruiker of team

Bepaal per gebruiker of team binnen de Office 365 tenant wie e-mailhandtekeningen mag aanmaken en beheren.

CodeTwo is betrouwbaar en veilig

CodeTwo is betrouwbaar en veilig

Je e-mails worden door niemand opgeslagen en gelezen en de Office 365 credentials van je klanten worden beschermd door OAuth 2.0. CodeTwo helpt je te voldoen aan de GDPR voorschriften, niet alleen vanwege de beveiligingsoplossingen die zijn geïmplementeerd, maar ook met het ISO-gecertificeerd beheersysteem dat de bescherming van persoonsgegevens vooropstelt.

Voldoen aan wettelijke voorschriften

Voldoen aan wettelijke voorschriften

De geautomatiseerde e-mailhandtekeningen van CodeTwo helpen je klanten te voldoen aan verschillende wettelijke voorschriften en richtlijnen zoals o.a. de GDPR.

Meerdere geolocaties
De instellingen en AD chache (voor de dynamische velden) kunnen worden bewaard in geolocaties naar keuze, met de garantie dat deze nergens anders naar wordt overgedragen. CodeTwo slaat geen e-mails of andere data op.

Contact

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.