Telefonie En VoIP

Wat is Hosted Telefonie?

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel. Uw vaste toestel, smartphone, maar ook tablet en computer zijn nu een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale. Klanten zien nog maar één nummer wanneer zij worden gebeld. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze zijn op elk moment naar eigen wens in te richten en te veranderen.

Voordelen

• Direct uitbreiden of inkrimpen
• Geen financiële verrassingen
• Eenvoud en zekerheid
• Efficiënter communiceren
• Uiterst betrouwbaar

I AM Totaal Communicatie

Met IAM maakt u van de Hosted Telefonie centrale een Totaal Communicatie oplossing. IAM is een applicatie voor smartphone, tablet, PC of MAC waarmee u de beschikbaarheid van collega's ziet, kunt (video)bellen, chatten en de desktop kunt delen. Met IAM combineert u het beste van 2 werelden: bestaande telefoonnummers en de vele mogelijkheden van moderne technologie.

Callcenter

Wanneer er binnen het bedrijf een callcenter (afdeling) aanwezig is, kan het noodzakelijk zijn dat voor deze medewerkers en de teammanager(s) extra functionaliteiten wenselijk zijn.

Denk hierbij aan het inzien van groups queues, het (geautomatiseerd) kunnen uitbellen vanaf verschillende uitgaande nummers, koppelingen met CRM systemen, webchat en twitter. Voor de Teammanager zijn veelal monitoring, rapportages en bijvoorbeeld een wallboard belangrijk. De software is als Windows of als HTML5 software beschikbaar.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.