Transitie Naar De Cloud

Transitie Naar De Cloud

De digitalisering gaat in een razendsnel tempo. Dit kan overweldigend zijn voor u als ondernemer. U kunt het gevoel hebben dat u niet weet waar u aan toe bent en overhaast beslissingen moet nemen om bij te blijven. Dit is niet nodig en het is zelfs beter om op uw eigen tempo en stap voor stap te werk te gaan, hiermee voorkomt u dat het te complex wordt. Één stap van digitalisering is de transitie naar de cloud.

Wat is de Cloud?

In plaats van een eigen computerinfrastructuur en datacentrums te bezitten, wordt dit gehuurd en beheerd door een ICT leverancier zoals Gears for Work. Het grote voordeel hiervan is dat er veel meer capaciteit beschikbaar is wanneer nodig. Daarnaast kunt u in de cloud efficiënt samenwerken met zowel klanten als collega's omdat u al uw gegevens op één goed beveilgde plek heeft.

Dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid die door Gears for Work wordt aangeboden zult u nooit in de knel komen. Door gebruik te maken van de cloud zal uw onderneming wendbaar zijn, terwijl u ook kosten kunt besparen.

Beveiliging

Daarnaast weet u zeker dat uw gegevens en bestanden goed beveiligd zijn gebruik te maken van de cloud. Vaak zijn de systemen die aanbieders gebruiken vele malen veiliger dan uw eigen systeem. Systemen die door Gears for Work worden aangeboden zullen door gespecialiseerde veiligheidsexperts worden gecontroleerd en beveiligd. De gemiddelde organisatie zal deze kennis en expertise vaak niet in huis hebben.

Hulp Bij Transitie

Gears for Work helpt u om de juiste keuze te maken en u klaar te stomen voor de toekomst. Hierdoor kunt u zorgeloos werken. Wij raden u aan om u goed te laten adviseren. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een gesprek met ons aangaan.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.