Van Webshop Order Naar Productie

Van Webshop Order Naar Productie

Soms wordt een product pas gemaakt wanneer deze wordt besteld door een klant. Dit wordt ook wel Assemble To Order (ATO) genoemd. Hierdoor kunnen producten tijdens de assemblage in beperkte mate gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan materiaal, lengte, vorm, etc. Dit kan per bestelling aangepast worden afhankelijk van de wensen van uw klanten.

Hoe Gaat Dit In Zijn Werk?

Als eerste wordt het product door de klant geconfigureerd en besteld. De eindklant kan het ontwerp van zijn eindproduct direct in een browser plannen, waarbij verschillende mogelijkheden aan de gebruiker worden gepresenteerd. Vervolgens wordt de beschikbaarheid van de gekozen materialen gecontroleerd. Via een koppeling met het ERP-systeem kan het magazijnvoorraadniveau worden opgevraagd. Afhankelijk van alle relevante factoren zoals materiaalkosten, meerwerk en vele andere wordt een zeer nauwkeurige prijsberekening uitgevoerd.

Vervolgens kan de klant het product bestellen. Daarna wordt de bestelling doorgestuurd en rechtstreeks ingepland via de verschillende databases en systemen. Het product van de klant wordt gemaakt, verpakt en verzonden naar de klant.

Probleemloos

Dankzij het ICT beheer, ondersteuning en applicaties die Gears for Work levert werken uw systemen probleemloos met elkaar samen. Waardoor dit soort bestellingen probleemloos en volledig digitaal plaats vinden. Eenvoudig voor u en voor uw klanten.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor een gesprek.